Tuesday, November 9, 2010

sedeyh ngn sikap kalian..

Sedeyh sgt5 sbb rmi kwn2 lme yg da x knal dri ni..aku je yg igt kt dorg tp dorg da lpe kt aku..ade yg aku tegur die tp lgsg x tegur aku balik..post kt fb pn wt dunno jek..bkn susa sgt pn nk reply..tp leh lak reply kt post org len..klu x knal @ igt aku pn at least tny r blk aku ni 1 skola ke ape ke..ni lgsg x..ignore jek aku ni..
Sedeyh ble org wt cmtu..cbe klu aku laky g buat dorg cmtu..bru dorg tau ape yg aku rs..kadang2 aku rs benci gak ngn org2 yg da lpe kt aku sbb aku ni x pernah nk lpe kwn..pindah la ceruk rantau mn pn...bljr la sejauh Egypt skali pn..aku tetap akn refresh blk klu aku rs aku knal..bkn cm korg2 yg da lpekan aku ni..
Klu cmni la kwn yg dlu baik skrg teruk, bek aku xyah add korg..tggu korg je yg cri aku sndri..tp aku bkn cmtu..aku cri blk kwn2 lme ade sbb..bkn sje nk add korg2 yg x gne tu..pki je tdung labuh tp perangai cmtu wtpe..wt kne maki ngn aku je ade la..huh!!!

4 comments:

NurKasih Yusoff said...

lek2...mei sini aq tegoh ku...syudaha...apa kabo..anak beraPA..dah kawin ke...hehehe

$YU#@D@ said...

ika, ko ni knp?
sakit ke?
tau la exam x lme lg..
jgn nk meracau kt cni lak..
hahaha :p

yanz orked said...

hahahaa. ika tgk da tego ko da pun.wakaka.. sper lak yg lupe ko ni.. ko post kt fb aku pun xderk... hahahaa.. meh akusmbung soklan ika,, odah, ko da mkn??pkwe sht?? =p

$YU#@D@ said...

laa..ade aku ckp korg ke??sejak ble lak korg pki tdung labuh??hahaha..
yg lpe aku kwn2 lme kt skolah lme la..b4 aku skolah n skelas ngn korg yg gilo ni..
yan, nk aku jwb soalan tu ke?
aku da mkn da..
pkwe pun sihat..
ko tny pkwe aku x tny aku pun kan..smpi ati ko..