Wednesday, November 17, 2010

K3N@NG@N

Finally, the time has come..yeayy!!!da grad da..walaupown!!hehe..ske bled a berjaya m’habiskan diploma yg menyiksa batinku ini..puas da menangis ble x dpt absorb something..

pu3, ieka, aku, hasanah n pa'ah

Uitm segamat member kenangan pahit manis buat diriku ini..kepahitan n kemanisan yg dilalui amat laa grrrr!!!kenangan paling manis bile tarian dapat no 1..(caye x I ajar org menari n I juge menari??tett!!!mesti x cye kan..huhu)tp tu la hakikat alam semulajadi nan indah ni..(ok,xde kaitan lgsg ngn story ni..very theeeeee!!!)

last pose utk dance

Ble start menari ni??citenye cmni..ms part 1 klu x slh de SMK Day..SMK ni stand for SIMANJA KINI..not sek men keb k!!SMK Day ni wt interwing competition..ade byk la acara yg dianjurkan..dsbbkan aku ni x masuk pape n tarian lak ade kekosongan, secara otomatik aku kne absorb masuk tarian..tarian tu plak dpt tempat pertama..tarian joget tau..

wing 1A

After that de lak citrawarna zamrud..JPK lak suruh wing yg menang perform on behalf kolej..unfair la!!pastu kena ikut tema lak tu..dpt tema negeri t’ganu..jenuh la nk fikir nk wt tarian ape..last2 JPK s0h wt tarian ulek mayang..koreografer yg ajar ms SMK Day tu plak t’libat ngn performance gak wakil PAC utk opening..da xde org nk ajar..

6 puteri bersama putera

Secare x lgsg la syima kne sbb die yg volunteer..dsbbkan syima ni plak kwn baik aku sem tu, maka dgn itu, aku pun kne heret lagi conduct tarian tu sbb aku ni garang sket..so ble nk handle student sng la kan..tarian ulek mayang ni plak dpt no 2 keseluruhan kolej..bangga sgt5 sbb jadi kolej perempuan yg dpt top 3 ms tu..hehehe
Then ms part bpe tah ade lg citrawarna zamrud ni..aku gak yg conduct utk tarian zapin..jenuh la aku ni nk cari org utk masuk tarian..dapat la jugak peserta tarian tu..aku yg kne handle..so aku ni sgt la punctual..spe lmbt kne la marah..aku peduli hape sbb aku yg handle n JPK da serahkan responsible kat aku..so aku kne la laksanakan..berkat kegarangan aku n ketegasan aku handle time dorg yg x reti nk punctual ni, dpt la no1..yeayy!!!kejayaan berada di tgnku..huhu
Next tarian lak sem jan-may 2010..aku lagi kena handle sukol n princess week pny performance..sukol tu mmg berpihak kepada tuan rumah je la..tau sgt dah..mmg dr dolu lg cmtu..unfair kan..wt la best mn pn tetap gak kalah..huhu..xpe3..princess week lak ade WORLD DANCE FESTIVAL..kne wt 3 tarian..tema bebas tp kne ade unsur2 1 malaysia n tarian wajib lak tarian india klasik..
Perbincangan dibuat oleh koreografer yg x bertauliah, so kami pun decide la nak wt tarian india, melayu n hiphop..tgk la video ni n komen la ye..yg ni dpt no 1 gak..ske3..heheaku pun ade gk dlm tarian tu..cari la yg mn 1 aku ye..xnk la btau..x surprise lerr..hehehe
Tu la kenangan yg mampu membuat aku x percaya dgn kemampuan aku yg x bpe nk serius ni..tp I did it!!yeah!!! kenangan pahit tu biasa la jatuh bgn sorg student..fail n sbgnye..biarla aku jek yg simpan yg pahit tu..thanks to all my friend who are always be with me when I’m cry n smile..thanks to all lecturer who had teach me till I become a good student n learner..thanks to my roommates who make me happy to stay with all of u..thanks to my parent who sent n pick me at campus every semester..thanks to my parent who give a full support to me..thanks to ALLAH who give me life to stay in this world..

2 comments:

NurKasih Yusoff said...

tahniah....good luck for you life..aiii tak sabarnya aq nak grad...hahaha...jelos siut mmbr2 dah grad nii...huhu..apa2 pun..i wish you the best dan luck for the further life...

$YU#@D@ said...

ko da grad stpm kn..
hehehe..xyh nk jelez2 ye..
study 4 ur future ika syg..